Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi nyilatkozat

----

1. SZAKASZ - Mit csinálunk az Ön adataival?

Amikor vásárol valamit üzletünkből, a vételi és eladási folyamat részeként összegyűjtjük az Ön által megadott személyes adatokat, például nevét, címét és e-mail címét.
Amikor üzletünkben böngész, akkor automatikusan megkapjuk számítógépe internetprotokolljának (IP) címét is, hogy információt nyújtsunk számunkra, amely segít megismerni a böngészőt és az operációs rendszert.
E-mail marketing (ha alkalmazható): Az Ön engedélyével e-mailt küldhetünk üzletünkről, új termékeinkről és egyéb frissítésekről.

2. SZAKASZ - HOZZÁJÁRULÁS

Hogyan szerezhetem beleegyezésemet?
Amikor személyes adatokat ad meg nekünk egy tranzakció lebonyolításához, hitelkártyájának igazolásához, megrendelés leadásához, szállítás megszervezéséhez vagy a vásárlás visszaküldéséhez, akkor azt értjük, hogy Ön beleegyezik abba, hogy ezeket összegyűjtsük és kizárólag ezen okból használjuk fel.
Ha másodlagos okból, például a marketingtől kérjük személyes adatait, akkor vagy közvetlenül a kifejezett beleegyezését kérjük, vagy lehetőséget adunk a nemleges válaszra.

Hogyan vonhatom vissza beleegyezésemet?
Ha a feliratkozás után meggondolja magát, visszavonhatja beleegyezését, hogy bármikor felvehessük Önnel a kapcsolatot, az Ön adatainak folyamatos gyűjtése, felhasználása vagy nyilvánosságra hozatala céljából, az plazagsm2019@gmail.com e-mail címen vagy elküldve nekünk itt:
Finta Sándor
1138 Budapest Váci út 178

3. SZAKASZ - KÖZZÉTÉTEL

Nyilvánosságra hozhatjuk személyes adatait, ha a törvény ezt előírja nekünk, vagy ha megsérti az Általános Szerződési Feltételeinket.

4. SZAKASZ - SHOPIFY Áruházunk

a Shopify Inc. házigazdája. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladhassuk Önnek.
Adatait a Shopify adattárolójában, adatbázisaiban és az általános Shopify alkalmazásban tároljuk. Az adatokat egy biztonságos szerveren tárolják a tűzfal mögött.

Fizetés:
Ha a vásárlás befejezéséhez közvetlen fizetési átjárót választ, akkor a Shopify tárolja a hitelkártya adatait. Titkosítása a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) segítségével történik. A vásárlási tranzakció adatait csak addig tároljuk, amíg a vásárlási tranzakció befejezéséhez szükséges. Miután ez befejeződött, a vásárlási tranzakció adatait törli.
Minden közvetlen fizetési átjáró betartja a PCI-DSS által a PCI Biztonsági Szabványügyi Tanács által kezelt szabványokat, amelyek olyan márkák közös erőfeszítései, mint a Visa, a Mastercard, az American Express és a Discover.
A PCI-DSS követelmények elősegítik a hitelkártya-információk biztonságos kezelését üzletünkben és szolgáltatóiban.
További betekintés érdekében érdemes elolvasnia a Shopify Általános Szerződési Feltételeit (https://www.shopify.com/legal/terms) vagy az Adatvédelmi nyilatkozatot (https://www.shopify.com/legal/privacy).

5. SZAKASZ - HARMADIK FÉL SZOLGÁLTATÁSOK

Általánosságban elmondható, hogy az általunk használt harmadik fél szolgáltatók csak annyiban gyűjtik össze, használják fel és adják ki az Ön adatait, hogy az lehetővé tegye számukra nyújtott szolgáltatások teljesítését.
Egyes harmadik féltől származó szolgáltatók, például a fizetési átjárók és más fizetési tranzakciók feldolgozói azonban saját adatvédelmi irányelveikkel rendelkeznek azon információkkal kapcsolatban, amelyeket a vásárlással kapcsolatos tranzakciókhoz nekünk meg kell adnunk.
Ezeknek a szolgáltatóknak azt javasoljuk, hogy olvassák el adatvédelmi irányelveiket, hogy megértsék, milyen módon kezelik személyes adatait ezek a szolgáltatók.
Különösen ne feledje, hogy bizonyos szolgáltatók olyan államokban helyezkedhetnek el vagy rendelkezhetnek olyan létesítményekkel, amelyek más joghatósággal rendelkeznek, mint Ön vagy mi. Tehát ha úgy dönt, hogy egy olyan tranzakciót folytat, amely harmadik fél szolgáltatójának szolgáltatásait foglalja magában, akkor adatai azon joghatóság (ok) törvényeinek hatálya alá tartozhatnak, ahol az adott szolgáltató vagy annak létesítményei találhatók.
Például, ha Ön Kanadában tartózkodik, és a tranzakcióját az Egyesült Államokban található fizetési átjáró dolgozza fel, akkor a tranzakció lebonyolításához felhasznált személyes adatait az Egyesült Államok jogszabályai, köztük a Patriot Act is nyilvánosságra hozhatják.
Amint elhagyja üzletünk webhelyét, vagy átirányít egy harmadik fél webhelyére vagy alkalmazásába, Önre már nem vonatkozik ez az adatvédelmi irányelv vagy webhelyünk Általános Szerződési Feltételei.

Linkek
Ha rákattint az üzletünkben található linkekre, azok elirányíthatják webhelyünktől. Nem vagyunk felelősek más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért, és javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi nyilatkozataikat.


6. SZAKASZ - BIZTONSÁG

Személyes adatainak védelme érdekében ésszerű óvintézkedéseket teszünk, és követjük az iparág legjobb gyakorlatait, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy azokat nem helytelenül veszik el, nem használják fel, nem férnek hozzá, nem teszik közzé, nem változtatják meg vagy semmisítik meg.
Ha megadja nekünk hitelkártya adatait, akkor az adatokat biztonságos socket layer technológiával (SSL) titkosítják, és AES-256 titkosítással tárolják. Noha az interneten vagy az elektronikus tárolón keresztül történő átvitel egyetlen módja sem 100% -osan biztonságos, betartjuk az összes PCI-DSS követelményt, és további általánosan elfogadott ipari szabványokat vezetünk be.

7. SZAKASZ - SÜTEMÉNYEK

Itt található az általunk használt sütik listája. Ide soroltuk őket, hogy Ön kiválaszthassa, hogy le akarja-e tiltani a sütiket.
_session_id, egyedi token, sessional, Lehetővé teszi a Shopify számára, hogy információkat tároljon a munkamenetéről (hivatkozó, céloldal stb.).
_shopify_visit, nincsenek adatok, az utolsó látogatástól számított 30 percig fennáll, weboldalunk szolgáltatójának belső statisztikáinak nyomkövetője felhasználja a
_shopify_uniq látogatások számának rögzítésére, nincsenek tárolt adatok, a következő nap éjfélig (a látogatóhoz viszonyítva) jár le. egyetlen vásárló által az üzletben tett látogatások száma.
kosár, egyedi token, 2 hétig kitartó, Információkat tárol a kosár tartalmáról.
_secure_session_id, egyedi jogkivonat, sessional
storefront_digest, egyedi token, határozatlan Ha az üzlet rendelkezik jelszóval, akkor annak meghatározására szolgál, hogy az aktuális látogató rendelkezik-e hozzáféréssel.8. SZAKASZ - A beleegyezés kora

Ennek a webhelynek a használatával Ön kijelenti, hogy legalább az Ön lakóhelye szerinti államban vagy tartományban betöltött nagykorúságú, vagy hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban Ön teljes életkorú, és beleegyezését adta nekünk bármelyik engedélyezéséhez. kiskorú eltartottai, hogy használják ezt a webhelyet.

9. SZAKASZ - A ADATVÉDELMI POLITIKA VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk a jogot, hogy ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosítsuk, ezért kérjük, gyakran nézze át. A változtatások és pontosítások azonnal hatályba lépnek a weboldalon történő közzétételüket követően. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ebben az irányelvben, akkor itt értesítjük a frissítésről, hogy Ön tisztában legyen azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használunk fel, és ha vannak ilyen körülmények között, akkor használjuk és / vagy közzétesszük azt.
Ha üzletünket egy másik vállalattal szerezzük be vagy egyesítjük, akkor az Ön adatait átadhatjuk az új tulajdonosoknak, így továbbra is értékesíthetünk termékeket Önnek.

KÉRDÉSEK ÉS KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Ha szeretné: hozzáférni, helyesbíteni, módosítani vagy törölni az Önnel kapcsolatos személyes adatokat, panaszt regisztrálni, vagy egyszerűen csak további információt szeretne kapni, vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi megfelelésért felelős tisztviselőnkkel az plazagsm2019@gmail.com címen vagy levélben a
Finta Sándor
[Re: Adatvédelmi megfelelésért felelős tisztviselő]
1138 Budapest Váci út 178

----