Pénzvisszatérítési eljárás

30 napos visszaküldési szabályzat van érvényben, ami azt jelenti, hogy 30 nap áll rendelkezésére a cikk kézhezvétele után, hogy visszatérítést kérjen. 

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amelyet viseletlenül vagy használatlanul kapott, címkékkel és eredeti csomagolásában. Szüksége lesz a nyugtára vagy a vásárlás igazolására is. 

A visszatérés megkezdéséhez felveheti velünk a kapcsolatot a plazagsm2019@gmail.com. Ha visszaküldését elfogadják, küldünk egy visszaküldési címkét, valamint utasításokat a csomag elküldésének módjára és hová. A visszaküldés nélkül visszaküldött tételeket nem fogadjuk el. 

Bármilyen visszaküldési kérdéssel bármikor kapcsolatba léphet velünk a plazagsm2019@gmail.com .


Károk és problémák 
Kérjük, hogy a vételkor ellenőrizze megrendelését, és haladéktalanul lépjen kapcsolatba velünk, ha az elem hibás, sérült, vagy ha rossz tételt kap, hogy értékelni tudjuk és helyrehozzuk a problémát.


Kivételek / vissza nem térítendő cikkek 
Bizonyos típusú cikkek nem küldhetők vissza, például romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási cikkek (például szépségápolási termékek) . Nem fogadunk el veszélyes anyagokat, gyúlékony folyadékokat vagy gázokat sem. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, ha kérdései vannak vagy aggályai vannak az adott termékkel kapcsolatban. 

Sajnos nem tudjuk elfogadni az eladási cikkek vagy ajándékutalványok visszatérítését.


Cserék 
A leggyorsabb módja annak biztosítása, hogy megkapja, amit szeretne, ha visszaküldi a rendelkezésére álló tételt, és miután a visszajuttatást elfogadják, külön vásároljon az új termékről.


Visszatérítések 
Értesítjük, ha megkaptuk és ellenőriztük a bevallást, és értesítjük, ha a visszatérítést jóváhagyták vagy sem. Ha jóváhagyják, automatikusan visszatérítjük az eredeti fizetési móddal. Ne feledje, eltarthat egy ideig, amíg bankja vagy hitelkártya-társasága feldolgozza és elküldi a visszatérítést.